Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова се сбогува с Евгений

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова се сбогува с Евгений
Коментари Харесай

Бенатова: Харесвах начина на говорене на Евгений Бакърджиев, наричаха го Валяка

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Фейсбук/Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова се сбогува с Евгений Бакърджиев със специфичен пост в обществената мрежа. Журналиската разгласява изявление, което Бакърджиев й е дал преди години и сподели като какъв ще го запомни. Както е известно, някогашният вицепремиер Евгений Бакърджиев умря на 66 години.

ВАЛЯКА

Има ли рецепта за гражданска война.

Това попитах Евгений Бакърджиев, в разгара на митингите анти Пеевски, през 2013а. Попитах и допустима ли е радикалната смяна без кукловоди. Поканих го, тъй като го помня като един от диригентите на митинга от 1997а. Наричаха го Валяка. Присмиваха му се, че взриви мавзолея от втория път. Подозираха го за корупция и това беше повода за раздялата му с Костов.

Харесвах метода му на говорене и все пак неприятно, с което бе свързван, му благодаря за този диалог.

Нека е на чисто там, където е.

!(бяхме в една компания с музиканта Viktor Stoyanov, със Samuil Petkanov от НЕновините и Красимир Райдовски, представител на държавното управление на Жан Виденов. Разговорът ни от предаването Хрътките, което водех по #BTV преди да се разделим, е настоящ и през днешния ден. Постът е във връзка на новината, че Бакърджиев към този момент не е измежду нас).



Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР